U bent hier

Wie zijn wij?

Deze website is een initiatief van het Steunpunt Lokale Netwerken waarover u hier meer informatie vindt. We zijn een groep van organisaties die opleiding, coaching en werkplekleren aanbiedt.

Alle organisaties op deze website zijn door de Vlaamse overheid erkend als loopbaanbegeleidingscentrum.

Waarin wij ons onderscheiden van de andere aanbieders? Wij benaderen je als mens in jouw totale context. We lopen geen lijstje met controlepunten af maar werken op maat. En dan maakt het niet uit of je bediende of arbeider bent, hoog- of laaggeschoold, blank of gekleurd, piep- of niet-meer-zo-piepjong, met of zonder een beperking.

Ervaring sinds 2005

De eerste SLN-leden startten al met loopbaanbegeleiding in 2005. Vandaag bieden 22 SLN-leden op meer dan 130 locaties in Vlaanderen loopbaanbegeleiding aan. Met hun uitgebreide ervaring realiseerden we begeleidingstrajecten voor meer dan 9.000 werkenden en zelfstandigen.

Flexibele aanpak

We zoeken naar innovatieve oplossingen voor zowel werknemers als werkgevers. Onze coaches zijn vaak op de werkvloer aanwezig, praten met veel bedrijven en organisaties en vinden zo de informatie en de inspiratie om door te gaan tot er een oplossing uit de bus komt. Onze sector staat nu eenmaal voor flexibiliteit, zowel in zijn aanbod als in de uitvoering van zijn opdrachten.

Maatwerk

We hanteren een aanpak op maat van wie we begeleiden. We houden hierbij steeds een duurzame integratie in de arbeidsmarkt voor ogen. Het helpt mensen niet vooruit ze maar voor even aan werk te helpen. Enkel een gepersonaliseerde begeleiding die noden, mogelijkheden en ambities van zowel werknemers als werkgevers als één geheel beschouwt, levert resultaat op.

Vertrouwd met de lokale arbeidsmarkt

Wij vormen een vaste waarde binnen de lokale arbeidsmarkt. Wij voelen de regiogebonden noden aan en spelen er snel en efficiënt op in.

 

Loopbaanbegeleidingscentra per provincie

Antwerpen

De Ploeg, Groep INTRO, Levanto, ACLVB-Loopbaanbegeleiding, WEB

Limburg

Agora, Alternatief, BLM, De Winning, Groep INTRO, ACLVB-Loopbaanbegeleiding, Stebo

Oost-Vlaanderen

Groep INTRO, Compaan, MLWB, ACLVB Loopbaanbegeleiding, UCBO

Vlaams-Brabant

Agora, Groep INTRO, Joblink, ACLVB-Loopbaanbegeleiding, Wonen en Werken

West-Vlaanderen

Argos, De Poort, Groep INTRO, Jobcentrum, Loca Consult, Mentor, ACLVB-Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding zoeken

Activiteit zoeken